boekenkast

Owl Translation Services

Owl Translation Services verzorgt vertalingen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. Kwaliteit staat bij ons voorop. De vertaling geeft de brontekst correct weer, zonder te vervallen in een al te letterlijke vertaling, en sluit goed aan bij de doelgroep. Ook kan Owl Translation Services desgewenst redactie uitvoeren op een door u geleverde tekst.

Natuurlijk zorgt Owl Translation Services ervoor dat u uw vertaling binnen de afgesproken termijn ontvangt.

Vertalen

Owl Translation Services is thuis in veel verschillende vakgebieden, waar wij voor een goede, doelgerichte vertaling kunnen zorgen. Als het gaat om een vertaling naar het Engels, wordt deze in alle gevallen nog eens nagekeken door een native speaker.

lees meer

Redactie

Niet alleen taalkundig, maar ook inhoudelijk wenst u een degelijke tekst. Owl Translation Services kan voor u de redactie verzorgen, waardoor u een prettig leesbaar, consistent document krijgt, dat uw boodschap goed overbrengt.

lees meer

Notuleren

Goed leesbare en goed gestructureerde notulen zijn zeer waardevol en kunnen bijdragen aan het vlot verlopen van de bedrijfsprocessen.
Voor alle mogelijke soorten vergaderingen maakt Owl Translation Services notulen, die helemaal afgestemd zijn op uw wensen en eisen.

lees meer

Owl Translation Services - Amsterdam - Nederland | T: +31 20 7850 897 | M: +31 6 222 31 665 | E: info@owltranslationservices.nl